Lördagkväll i Bureå

Gammal bild, men dessa två pojkar kan då alltid få en att skratt så man ligger dubbelvikt!

 

Igår kväll for jag till Bureå för att umgås med johan, marcus, sebbe och lisa. Vi grillade kött och friterade pommes. Mmmmmums! Det vart då lyckat kan jag säga. Sen resten av kvällen vart det att lyssna på musik, spela kubb och vara ute och gå runt där i Bureå, prata om allt mellan himmel och jord. Synd bara att inte hela kvällen blev lyckad för alla.

 

/A.Marklund


Dagens låt



En härlig låt som vi, och säkert många andra också, upptäckt genom den lyckade filmen Kick Ass!

Längtan

Hockeyn... Oj vad det längtas!

Saknar inte bara att på plats se alla AIK's matcher hemma i ladan, utan även känslan när man med uppspärrade ögon sitter spänt i soffan och hejar och skriker genom TV-rutan. Det är allt en underbar känsla :'D Men det är inte så lång tid kvar nu. 2 ½ vecka!

En av de bästa skräckfilmerna


The Haunting in Connecticut

En av de absolut bästa skräck filmarna som jag någonsin sätt! Jag satt som på nålar hela filmen. Den hade allt från superskräck till spänning till hopp och till sorg. Jag rekomenderar den starkt! Det gör nog både jag och Matilda! För att få veta vad den handlar om, klicka HÄR.
Och en sak till... den är baserad på en sann berättelse!

Den får 4 av 5 solar
¤   ¤   ¤   ¤


/A.Marklund

MyHeritage-nördande

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändisar


Skola, skola, skola

Första skolveckan i klass BF3b snart avklarad, och man känner att man har kommit tillbaka till dom vanliga rutinerna. Nästan så det efter tre dagar på skolan känns som man varit där i tre veckor! Huh. I alla fall så har vi något väldigt positivt att se fram emot när det gäller skolan - FJÄLLVANDRING OM TVÅ VECKOR!

/M.Sodergren

Dagens bild


Jag diggar den!
...Och Jackson's min, haha.

/M.Sodergren

Vem är den snyggare Edward?

För många är det här kankse en urdum fråga! Vem är en snyggare Edward?
Robert Pattinson eller Matt Lanter




"Herreguuud, Robert är ju 10 000 gånger snyggare!! Han ÄR ju den riktiga Edward!"
Ja, det är ju sant att han är orginalet Edward. Jag är själv inget megasuper fan av han, men han är bra skådis och han ser väl bra ut, men inget för mig (A). Men vad tycker ni?

Jag vart själv tveksam angående Edward efter att ha sett Vampires Suck. Matt Lanter är inte heller ful som Edward måste jag säga! Jag personligen tycker han är liiiite snyggare än rPatts, men det är jag det (A)

Vad tycker ni?
Robert eller Matt?


PS. Ingen ska behöva ta illa upp av det här. Vet att vissa kan göra det av någon andledning, men snälla ni gör inte det :) ♥. DS

/A.Marklund

Dagens låt




/M.Södergren

God morgon, god morgon!


Idag är det sista dagen under detta underbara sommarlov. Vars har tiden tagit vägen? Var det inte igår vi gjorde vårat glädjeskutt efter att ha gått ut andra året? Hmm... Den måste ha flytt iväg någonstans.


I alla fall så är det tillbaka till det vanliga imorgon, och det ska på ett sätt också bli skönt. Att få träffa alla klasskompisar igen är något som jag inte har nått emot!

/m.sodergren

God morgon, god morgon!


Idag är det sista dagen under detta underbara sommarlov. Vars har tiden tagit vägen? Var det inte igår vi gjorde vårat glädjeskutt efter att ha gått ut andra året? Hmm... Den måste ha flytt iväg någonstans.


I alla fall så är det tillbaka till det vanliga imorgon, och det ska på ett sätt också bli skönt. Att få träffa alla klasskompisar igen är något som jag inte har nått emot!

/m.sodergren

Vampisen Franklin Mott från TBs3


Alla ni True Blood fans där ute vet kanske vem det här är, men för ni som INTE har sett True Blood säsong 3 vet nog inte vem det här är. Han är helt knäpp!

Här är i alla fall ett klipp med han



/A.Marklund

Lek med kameran del 4


TEMA - VAMPISAR


Camp Rock 2: The Final Jam - Låtarna

Hur många av er där ute såg Camp Rock?

Jag gjorde det i alla fall, men efter ett tag såg jag mig less på den och har nu laddat inför att andra filmen ska komma ut, vilket sker nu i September!

M.Södergren har INTE sett den och hon gillar inte heller Jonas Brothers (i alla fall inte en av dom) så hon kan inte tycka till så mycket om det här, menmen. Låtarna är i alla fall ute nu och jag sitter och lyssna på dom just nu.

Klicka på bilden för att komma till min SPOTIFY lista med låtarna ↓

 

/A.Marklund


Tjohoo!


- 3-2 TILL OSS!

Vi står härmed som segrare i Umeå Hockeyfestival!

Destination Farmor

Nu ska jag bara äta och sen bär det av till min älskade farmor som fyllde år igår. Stort grattis till henne ♥

/A.Marklund

Giving random code names


...Den här gruppen måste ju nästan vara gjord för oss!

"Giraffen", "flaggpojken", "T", "brrr", "Nalle Puh"... Skulle bli en lång lista om jag fortsatte rabbla! Vi är alltså rätt flitiga på att använda och komma på kodnamn. Jag gissar att det bara känns... Säkrast så. Också är det ju rätt kul, haha. Någon som känner igen sig?

Lek med kameran del 3

TEMA - SOMMAR.

Boom, boom, boom, boom!


Vengaboys, där snackar man nostalgi! Och på tal om låten i sig... Det var nog lika gärna bra att man under lågstadiet inte förstod så mycket av texterna.

Vad lyssnade du på för musik när du var yngre?

Träningsmatch

Har just kommit hem från hockeyn som den här kvällen spelades i våran kära lada mot Modo. Det var en mindre lyckad start där man fick dubbel mål i baken, men bättre skulle det bli! Det slutade nämligen med riktigt glada svart-gula supportrar när det på skärmen efter tre perioders spel stod 4-3 till vårat AIK.

Nästa gång vi tjejer ses i ladan - Krossa Luleå!

Lek med kameran del 2




Fotorunda

Igår var jag och Amanda ute på foto-runda runt hennes gård och lekte fotograf/modell, och roligt var det. Det började med härliga sommarbilder ute på ängen, men slutade med newborn vampires ute i skogen. Det sistnämnda, jag kan säga att mitt poker face verkligen sattes på prov, haha.
Får nöjas med ett smakprov än så länge ;)

/M.Sodergren

Om vilken minut som helst

Kommer Matilda hit och då blir det ut och leka med kamerorna. Vi lägger såklart ut många av bilderna senare.

Oj hon är här nu! aja, HEJDÅÅÅ !


Tisdag

Framklickat igår.

Idag väntar det för båda oss tjejer först ett besök i ladan, och sedan brummande ut till Innervik. På båda platserna har det planerats att leka lite med kameran, så man får se om det läggs ut några trevliga bilder senare på denna blogg! Ni får ha en bra dag allihopa. Tjingeling ♥

/M.Sodergren

Säger godnatt med detta inlägg

Jag var inte särkilt mycket för pojkband som yngre.
Det var mer Britney Spears, Aqua, A-teens och Amy Diamond som gällde för mig.
Men en låt som jag kunde hela dansen till och kunde hela texten till var just denna låt.

Jag tyckte det var jäääätte pinsamt så jag lyssnade på den i smyg (wow vad häftigt :$ )

 

Hade ni någon låt som ni kunde eller gillade men inte vågade berätta om när ni var små?

 

/A.Marklund


Snuskigt gott



Har ni någon favorit av dessa?

Romantik på hög nivå


"Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on and on.."

Erkänn att ni allt blev lite tårögd? Martina och Amanda fotade i ladan. Naw. Ladan kan allt vara en riktigt romantisk plats också. Kanske där man finner sin sanna kärlek den här säsongen, någon som Jack Dawson?

mjaao

J o s h   H u t c h e r s o n

Typ drömkillen? Korpsvart och spretigt hår, halvbulliga kinder, breda axlar och "MUKLER"

(fast jag älskar ändå dig mest av allt johan<3)
Dagens bild

Dagens låt


100 monkeys. Dom har speciell, men på något sätt ändå väldigt härlig musik. Lyssna och njut på Ugly Girl!

--> *KLICK* så kommer du till musikvideon.


Sommarkväll ala Vi sju





Mysig grillkväll med mycket skratt och bus blev det igår! Igelkottar fanns det gott om vid havet, och likadant marshmallows och korv att grilla. Redan vid kvällstid började det mörkna, vilket känns väldigt ovant när det på sommaren knappt är någon timma utan sol här där vi bor. Hösten börjar närma sig!

/M.Södergren

SÄSONGEN 10/11

I brevet jag fick igår var det.......

...MITT SÄSONGSKORT!

Den 16e september så är det premiär av elitserien, säsongen 10/11. Då är hockeyn igång igen på riktigt. Det är helt sinnessjukt hur mycket man egentligen kan längta efter något sånt!

/M.Södergren

Kvällens planer

Ikväll planeras det grillning ute på Kallholmen i Skelleftehamn med några av de finaste tjejerna på denna jord. Det tycker jag låter super roligt och mysigt.
Grillad korv, brända marshmallows, fnitter, roliga historier och mycket mer.

/A.Marklund

"The future ain't what it used to be"


Gå ut skolan. Skiljas åt. Flytta. Skaffa jobb. Skapa familj. Åldras... Jag är rädd! :'O


/M.Södergren

På posten

Vad tros finnas i detta brev? ...Svaret får ni imorgon!

Gaga eller Daughtry?

 

Jag är både ett fan av Lady GaGa och Chris Daughtry, så jag gillar båda versionerna, men jag tycker att Chris version var lite berörande. Eller?

 

eller   

 

???


Träning

Bild från en träning från säsongen -09/10

En bra start på en fredags morgon är att fara och se på lite hockey (tycker då jag). Och med tanke på den temperatur det har varit idag, kändes det sjukt bra att få komma in i lite svalkande kyla.

/A.Marklund

Ny blogg

Nu har vi två (A.Marklund och M.Södergren) alltså startat en helt ny och fräsch sida i denna bloggvärld. Här kommer ni få läsa om vampyrer, hockey, mat, musik, och mycket annat från våran knasiga vardag!

/M.Södergren

Grr



Välkommen till min nya blogg!